Aalesund snudde til seier mot HamKam

Aalesund snudde 0-1 til 3-1-seier over HamKam i 1. divisjon i fotball for menn søndag.

Abubakar Ibrahim Aliyu ga HamKam ledelsen ett kvarter før hvilen, men noen minutter før pause utlignet Holmbert Fridjonsson for Aalesund. AaFK-angriperen har scoret 14 seriemål denne sesongen. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-1.

Torbjørn Agdestein sendte Aalesund i ledelsen etter ett kvarter av andreomgangen. HamKams Markus Solbakken pådro seg rødt kort etter 71 minutters spill, og innbytter Pape Habib Gueye satte ballen i mål åtte minutter senere.

HamKams Rubén Alegre pådro seg gult kort. For AaFK fikk Pape Habib Gueye og Jonas Grønner gult kort. Solbakkens røde kort var HamKams tredje utvisning denne sesongen.

Kampen ble dømt av Jan Morten Tennøy. 2033 tilskuere fikk med seg oppgjøret på Briskeby.

HamKam spiller neste kamp mot Tromsdalen 21. oktober, og Aalesund møter Viking to dager senere. (©NTB)