BBC: Mourinho får støtte fra United-styret

José Mourinho og Manchester United trenger en opptur mot Newcastle lørdag.
José Mourinho og Manchester United trenger en opptur mot Newcastle lørdag. Foto: Lindsey Parnaby / AFP

Styret i Manchester United kommer til å gi manager José Mourinho tid til å snu situasjonen i klubben, erfarer TV-kanalene BBC og Sky Sports.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Situasjonen rundt den portugisiske manageren er kaotisk før United spiller hjemmekamp mot Newcastle lørdag kveld. Sent fredag hevdet avisen Daily Mirror at Mourinho kommer til å få sparken uavhengig av resultat mot Newcastle.

BBC-journalisten Simon Stone, kjent for sine gode kilder i og rundt United, tolker det derimot dit hen at det «ikke er noen umiddelbar trussel mot hans stilling».

Sky Sports får dessuten opplyst fra kilder at det ikke er tatt noen avgjørelse om å fjerne Mourinho fra jobben.

Dermed kan det se ut til at Mourinho får tid til å forsøke å snu den dårlige trenden. United har gått fire strake kamper uten å vinne, og et nytt poengtap mot Newcastle vil øke presset på manageren.

I tillegg til svake sportslige resultater har også den tilsynelatende dårlige stemningen mellom Mourinho og stjernespilleren Paul Pogba skapt overskrifter de siste ukene. Og fredag kunne Mourinho virke en smule resignert da han møtte pressen i forkant av Newcastle-kampen.

På spørsmål om han aksepterer at en rekke på fire kamper uten seier ikke er godt nok for en klubb av Uniteds størrelse, svarte manageren følgende:

– Ja, det aksepterer jeg.

Han ville derimot ikke svare på oppfølgingsspørsmålet om hvorvidt fansen kan stole på at han gjør sitt ytterste for å snu situasjonen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden