Zucca-assist da Rangers feilet i sesongåpningen

Mats Zuccarello (til venstre) sender pucken forbi Kevin Fiala fra Predators i torsdagens kamp i Madison Square Garden. Foto: Frank Franklin II / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Mats Zuccarello tapte første kamp i den nye NHL-sesongen med 2-3 for Nashville Predators. Nordmannen var småirritert etter sjansesløsing av New York Rangers.

Rangers var vertskap i Madison Square Garden, og det var gjestene fra Tennessee som kom best ut av torsdagens duell.

– Det var et tøft tap for oss. Både jeg og laget hadde flere sjanser til å avgjøre denne kampen, men slik er hockey innimellom. Vi må ta med oss det positive fra denne kampen. Vi kjempet veldig godt mot et av de beste lagene i ligaen, sa Zuccarello etter nederlaget.

Etter en målløs førsteperiode, sørge Filip Forsberg for 1–0 til Predators etter snaut fire minutter av andre periode. Tre og et halvt minutt senere utlignet Jesper Fast for Rangers.

I den tredje perioden var det P.K. Subban som først fikk nettkjenning for Predators. det sto lenge 2–1 til gjesten, men med halvannet minutt igjen på klokken la Colton Sissons på til 3–1. Selv om Zucca hjalp lagkamerat Pavel Butsjnevitsj til en redusering i det siste minuttet, ble det altså ikke poeng på Rangers denne gangen.

Mats Zuccarello fikk snaut 20 minutter på isen i torsdagens kamp, og selv om laget ble uten poeng, sikret han sitt første poeng på denne sesongens statistikk.