Klopp: – Kan bare skylde på oss selv

Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk en tung kveld på jobben i Napoli onsdag.
Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk en tung kveld på jobben i Napoli onsdag. Foto: Ciro Fusco / AP

Liverpool ble rundspilt i 0-1-tapet borte mot Napoli. Etter mesterligakampen var Jürgen Klopp ydmyk og strakk hendene i været. – Ikke godt nok, sa han.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Merseyside-klubben var ikke til å kjenne igjen i flomlyset på San Paolo-stadion. Engelskmennene noterte ikke ett eneste skudd på mål og strevde fælt med å takle Napolis høye press. Likevel holdt de på å få med seg poeng fra Italia, men det satte Lorenzo Insigne en stopper for helt på tampen.

– Vi var ikke gode nok i dag. Vi kan bare skylde på oss selv. Gutta prøvde, og vi fikk en travel kveld, sa Klopp etter onsdagens tap.

– Det er aldri et godt tegn når keeperen er din beste spiller. Jeg kan ikke huske sist vi ikke hadde en eneste avslutning på mål. Napoli spilte en veldig god kamp, og det gjorde ikke vi. De fortjente alle poengene, sa han videre.

Liverpool må riste av seg mesterliganedturen raskt. Søndag er det storkamp hjemme mot serieleder Manchester City i Premier League.

– Vi har tre dager til å hente oss inn på. Det ville vært en vanskelig kamp uansett når i sesongen den hadde blitt spilt. Søndag har vi publikum i ryggen igjen. Du så i kveld hvordan Napoli brukte atmosfæren. Vi greide ikke å holde roen, men søndag blir det 100 prosent annerledes, sa Klopp.

Etter sju serierunder er det kun målforskjellen som skiller City og Liverpool på tabelltoppen. Begge står med 19 poeng.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden