Meny

Advokat: Metoo ga Ronaldo-anklager mot til å stå fram

Kvinnene som har stått fram og avslørt overgrep, trakassering og voldtekt, har gitt Mayorga mot til å stå fram med historien sin, sa hennes forsvarer Leslie Stovall under en pressekonferanse onsdag ettermiddag. Foto: John Locher / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Metoo-bevegelsen ga Kathryn Mayorga, som hevder fotballstjernen Cristiano Ronaldo voldtok henne i 2009, mot til å stå fram, sier kvinnens advokat.

– Kvinnene som har stått fram og avslørt overgrep, trakassering og voldtekt, har gitt Mayorga mot til å stå fram med historien sin, sa hennes advokat Leslie Stovall på en pressekonferanse onsdag.

Mandag gjenåpnet Las Vegas-politiet etterforskningen av en voldtektssak mot fotballstjernen fra 2009. Han er saksøkt av amerikanske Kathryn Mayorga (34) som vil ha opphevet en taushetserklæring etter at det ble inngått forlik i saken. Hun sier Juventus-stjernen voldtok henne på en hotellsuite under en ferietur til Las Vegas i 2009.

Overgrepssaker foreldes ikke i delstaten Nevada, der Las Vegas ligger, så lenge det er levert inn en skriftlig anmeldelse innen en frist som var på fire år da den påståtte voldtekten fant sted.

– Jeg vet ikke om Mayorga ønsker at Ronaldo skal bli fengslet, sier Stovall.

Ronaldo nekter for å ha voldtatt Mayorga og sier han ønsker å renvaske navnet sitt.

– Voldtekt er en avskyelig kriminalitet som går imot alt jeg er og står for, skriver Ronaldo på Twitter.

– Jeg nekter å bidra til mediehysteriet som er skapt av folk som vil fremme sitt eget navn på min bekostning. Derfor kommer jeg til å vente til resultatet av alle undersøkelser er klart, skriver Ronaldo.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært