Løft i billettsalget til landskamper etter prisreduksjon

Billettsalget til nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria går betydelig bedre enn i forkant av Kypros-kampen sist måned. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Billettsalget til nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria går betydelig bedre enn i forkant av Kypros-kampen sist måned. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Norges Fotballforbund har allerede solgt flere billetter til de kommende nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria enn det som var tilfellet mot Kypros.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det opplyser billettansvarlig Merete Prestkvern i NFF i en sms til NTB. Mandag ettermiddag er det solgt 8000 billetter til kampen mot Slovenia 13. oktober og 5500 billetter til Bulgaria-kampen tre dager senere.

Bare 5172 tilskuere tok turen til Ullevaal stadion under nasjonsligaåpningen mot Kypros i september. Det var det laveste publikumstallet for fotballherrene i en turneringskamp på hjemmebane siden 1987, og mange la skylden på høye billettpriser.

NFF tok grep som følge av kritikken og senket billettprisene betraktelig. Mens de dyreste billettene mot Kypros kostet 500 kroner, koster nå alle voksenbilletter 200 kroner, og barn kommer inn på stadion for 100 kroner over hele tribunen.

Forbundet har et uttalt mål om å passere 10.000 solgte billetter til hver av nasjonsligakampene i oktober.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden