FIS vraket Vikersund for kommende sesong

Andreas Stjernen og resten av hoppsirkuset kommer kanskje ikke til Vikersund denne sesongen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix.
Andreas Stjernen og resten av hoppsirkuset kommer kanskje ikke til Vikersund denne sesongen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det blir trolig ikke noe verdenscuprenn i skiflyging i Vikersund denne sesongen. Partene er ikke blitt enig om seritifiseringen av anlegget, melder NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det bekrefter Ståle Villumstad, arrangementsansvarlig for hopp i Norges Skiforbund, til NRK etter møtet i Zürich fredag.

Hans-Martin Renn, som er leder i hoppkomiteen til Det internasjonale skiforbundet (FIS), er ikke fornøyd med jobben som er lagt ned fra Vikersunds side.

Han er ikke villig til å gjøre en inspeksjon i siste minutt, slik tilfellet var sist år.

Men alt håp er ikke ute. Villumstad understreker at det har skjedd før at en bakke har kommet inn igjen på programmet i løpet av sesongen, og et slikt arbeid starter for Vikersunds del.

At Vikersund vrakes for kommende sesong betyr at avslutningen på Raw Air strykes om ikke avgjørelsen blir omgjort i tide.