Tarik-scoring da AIK tok nytt steg mot seriegull

Tarik Elyounoussi scoret for AIK.
Tarik Elyounoussi scoret for AIK. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tarik Elyounoussi (30) satte kampens første mål da AIK slo IFK Göteborg på bortebane torsdag.

24 minutter var spilt på Gamla Ullevi da Elyounoussi satte inn 1–0 for AIK. Sebastian Larsson fikk ballen på høyrekanten, og la et fantastisk innlegg inn i boksen. Der kom nordmannen løpende, og han satte ballen enkelt i mål.

1-0-ledelsen holdt seg helt til kampens 89 minutt, da Elyounoussis spissmakker Henok Goitom satte doblet ledelsen og sikret 2-0-seier. Også her var Sebastian Larsson sist på ballen.

Med sju runder igjen av Allsvenskan, leder AIK med seks poeng ned til serietoer IFK Norrköping. Hammarby er nummer tre, ti poeng bak AIK.

Fredrik Oldrup Jensen og Vajeba Sakor startet på midtbanen for IFK. Jensen spilte hele kampen, mens sistnevnte ble byttet ut etter 68 minutter.