Berg reddet poeng for Sundsvall

Norske Oliver Berg utlignet rett før slutt og sikret ett poeng for Sundsvall mot Djurgården i Allsvenskan fotball onsdag.

– Det var bare å sette den, egentlig. Jeg synes jeg gjorde det ganske behersket, sa Berg, som trengte bare et snaut kvarter på banen for å fikse 1-1. Han ble byttet inn i det 76. minutt.

Han var ikke sur fordi han måtte starte på benken etter å ha vært i startelleveren de tre foregående kampene.

– Nei. Det er mange gode spillere her i Sundsvall, og det er hard konkurranse om plassene. Det var andres tur i dag, sa han.

Kerim Mrabti ga Djurgården ledelsen midtveis i første omgang. Niklas Gunnarsson og Fredrik Ulvestad spilte hele kampen for gjestene, som fortsatt befinner seg på plassen bak 7.-plasserte Sundsvall med like mange poeng.

IFK Norrköping stoppet Malmös rekke på åtte strake seirer og 12 kamper ubeseiret med 3-1. Gjestenes trener Uwe Rösler måtte tåle sitt aller første tap i Allsvenskan. Andreas Vindheim spilte hele kampen for skåneklubben.

Kalle Holmberg scoret to mål for hjemmelaget, som la press på AIK i gullstriden. IFK Göteborg er tre poeng bak med en kamp mer spilt. Tarik Elyounoussis AIK gjester IFK Göteborg torsdag.

Hammarby, med Sander Svendsen og Mats Solheim fra start, tapte 0-1 hjemme for Elfsborg og er langt på vei ute av gullkampen. Frederik Holst ble matchvinner i Stockholm.

Hammarby er sju poeng bak AIK med sju kamper igjen å spille. Laget er ett poeng foran Malmö.

Dalkurd slo Trelleborg i bunnoppgjøret og tente et lite håp om å berge plassen.