Pickford forlenget med Everton

Everton-keeper Jordan Pickford kaster seg i beina på Arsenal-spissen Alexandre Lacazette. Målvakten har signert en ny seksårskonttrakt med Everton. Foto: Tim Ireland, AP / NTB scanpix
Everton-keeper Jordan Pickford kaster seg i beina på Arsenal-spissen Alexandre Lacazette. Målvakten har signert en ny seksårskonttrakt med Everton. Foto: Tim Ireland, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den engelske landslagskeeperen Jordan Pickford stortrives i Everton. Han signerte onsdag en ny seksårskontrakt med klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pickford mener at overgangen til Everton var avgjørende for at han etablerte seg som landslagets førstevalg og spilte en stjernerolle i sommerens VM-sluttspill. Han hadde ennå ikke debutert på landslaget da klubben i juni 2017 kjøpte ham fra Sunderland for 30 millioner pund.

– Jeg tenkte at Everton ville være en flott klubb å komme til og det rette steget i karrieren min. Jeg mener at det var avgjørende for at jeg fikk sjansen til å bli førstevalg på landslaget, og at jeg leverer sterke prestasjoner uke etter uke, sier han.

– Det er en stor klubb med en stolt historie og lidenskapelige tilhengere. Det inspirerte meg til å heve mine prestasjoner.

Pickford har så langt hatt mer suksess på landslaget enn i klubblaget. Everton ble bare nummer åtte forrige sesong og er i øyeblikket nummer 12 i Premier League.

– Jeg håper vi kan gi tilhengerne suksessen de ønsker slik at vi alle kan ende opp som legender i klubben, sier Pickford.

Personvernpolicy