Tottenham-sjefen: – Hvis det blidgjør fansen, vil jeg hjelpe til å bygge ferdig stadionet

Tottenham-manager Mauricio Pochettino forstår frustrasjonen blant fansen etter at byggingen av klubbens nye stadion er forsinket. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Tottenham-manager Mauricio Pochettino forstår frustrasjonen blant fansen etter at byggingen av klubbens nye stadion er forsinket. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham må spille hjemmemøtet med Watford i ligacupen på MK Dons' stadion. Manager Mauricio Pochettino gjør det han kan for å få opp humøret hos Spurs-fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter planen skulle Tottenham allerede ha innviet sin nye storstue med plass til 62.000 sitteplasser, men ferdigstillelsen er flere måneder forsinket. Per i dag er det høyst usikkert når nye White Hart Lane kan tas i bruk.

– Hvis jeg må hjelpe til (i byggearbeidet) for å holde supporterne glade, vil jeg gjøre det, sa Pochettino spøkefullt i forkant av onsdagens ligacupmøte med Watford.

Under byggearbeidet har Tottenham brukt Wembley som hjemmebane, men den engelske nasjonalarenaen kan ikke benyttes onsdag. Den er ikke klar til bruk etter helgens bokseduell mellom Anthony Joshua og Alexander Povetkin.

Dermed blir oppgjøret spilt på stadionet til MK Dons i byen Milton Keynes, som er et stykke nord for London.

– Selvsagt forstår jeg skuffelsen fansen føler på, men de må forstå at dette blir et stadion for resten av deres liv og de neste generasjonene. Det er veldig viktig at det blir ferdigstilt på riktig måte, sa Pochettino ifølge BBC.