Klopp varsler sterkt Liverpool-lag i ligacupen

Jürgen Klopp har hatt mye å glise for i høst. Onsdag leder han sitt Liverpool mot Chelsea i ligacupen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix
Jürgen Klopp har hatt mye å glise for i høst. Onsdag leder han sitt Liverpool mot Chelsea i ligacupen. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-manager Jürgen Klopp nekter å oppgi hvor mange endringer han gjør, men lover et slagkraftig mannskap mot Chelsea i ligacupen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag møtes Liverpool og Chelsea på Anfield i den første av to kamper på få dager. Der er det ventet at begge stiller med et mer redusert lag enn vanlig. Lørdag kveld skal de opp mot hverandre igjen, men denne gangen til storkamp i Premier League på Stamford Bridge.

Ligacupen blir som regel nedprioritert av de engelske topplagene, spesielt på høsten når også europacupkamper står på programmet. Klopp lover å plukke ut et «veldig sterkt lag» til onsdagens Chelsea-møte.

– Jeg vil ikke oppgi hvor mange bytter det blir (fra forrige kamp mot Southampton). Det blir ikke det maksimale, men heller ikke minimum, sa Klopp under tirsdagens pressekonferanse.

Mignolet får spille

Tyskeren var tilbakeholden, men røpet at Simon Mignolet får sjansen som Liverpools målvakt. Sommerkjøpet Alisson blir hvilt, og dermed får Mignolet sin første kamp for Merseyside-klubben siden januar.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har allerede bekreftet én endring, så antall bytter kan ikke være null. Alle elleve blir garantert ikke byttet ut, sa Klopp.

Chelsea vil benytte anledningen til å la spillere med lite spilletid få sjansen. Assistentmanager og klubblegende Gianfranco Zola antydet tirsdag at Gary Cahill kan få sin første kamp for sesongen.

Grådige

Den engelske midtstopperen har så langt vært ute i kulden etter at Maurizio Sarri i sommer ble hentet inn som Chelsea-manager.

– Vi tar cupkampen seriøst. Lørdagens oppgjør kommer selvsagt til å bli enormt. Det er den type kamper som betyr mye. Vi er grådige og vil vinne begge kampene, sa Zola før dobbeltmøtet med Liverpool.

Både Liverpool og Chelsea står uten tap så langt i høst, men sistnevnte avga søndag sine første poeng i Premier League. Det skjedde da londonerne spilte 0-0 i byderbyet borte mot West Ham. Liverpool troner øverst med full pott.