Frankrike-sjefen: – Folk har feil inntrykk av Pogba

Manchester United-stjernen Paul Pogba er omstridt. Han høster gjerne både gode skussmål og kritikk om hverandre. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix
Manchester United-stjernen Paul Pogba er omstridt. Han høster gjerne både gode skussmål og kritikk om hverandre. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er mange delte meninger om Paul Pogba. Frankrikes gulltrener Didier Deschamps mener Manchester Uniteds midtbanestjerne blir misforstått.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kritikken mot Pogba har tidvis vært hard etter at han i 2016 kom tilbake til United fra Juventus for 89 millioner pund. Mange mener franskmannens prestasjoner for klubblaget har vært for ustabile.

Senest lørdag var det litt blandet drops. Pogba vartet opp med en genial pasning da Fred ga United ledelsen mot Wolverhampton, men han mistet også ballen i forkant av 1-1-utligningen tidlig i annen omgang.

Ifølge Deschamps stemmer ikke det gjengse inntrykket av Pogba med virkeligheten.

– Folk har, spesielt i Frankrike, et bilde av Pogba som ikke står i stil med den han faktisk er. Det er ikke riktig at han er en individualist, sier Deschamps til BBC og fortsetter:

– Jeg har snakket med ham om forholdet han har til mediene, og jeg føler at han tidligere har blitt urettferdig kritisert. Det er grunnen til at det har vært aggressive toner og at han har et anstrengt forhold (til mediene), men kritikk er en del av jobben. Jeg synes han har lært seg å takle det etter hvert som han er blitt mer erfaren.

Pogba gjorde i sommer flere gode kamper på Frankrikes vei mot VM-tittelen. Han var blant målscorerne i finalen.

– I sommer kom han til oss og var klar for å bli verdensmester. Han tok hele laget med seg, sier Deschamps.