Keeper havnet på intensiven etter allsvensk kamp

Det var dramatisk da Lisa-Marie Utland og Rosengård slo Krstianstad i Damallsvenskan søndag. Gjestenes keeper havnet på sykehus. Foto: Johan Nilsson, TT / NTB scanpix
Det var dramatisk da Lisa-Marie Utland og Rosengård slo Krstianstad i Damallsvenskan søndag. Gjestenes keeper havnet på sykehus. Foto: Johan Nilsson, TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kristianstad-keeper Brett Maron havnet på intensivavdelingen etter å ha kollidert med en motspiller i en kamp i Damallsvenskan fotball søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var da hun prøvde å hindre Rosengård-spiller Celia Jiménez i å gjøre 2-0 rett før pause at Maron fikk et ublidt møte med motspilleren. Hun prøvde å spille videre, men måtte ut og ble sendt til sykehus med store smerter.

– Brett ligger til observasjon over natten. Hun har blødninger, en skade i nyren og en sprekk i urinrøret, sier Kristianstad-trener Elisabet Gunnarsdottir til Kvällsposten.

Rosengård, med norske Lisa-Marie Utland på topp, tok viktige poeng i gullstriden med 3-0-seier. Glodis Perla Viggosdottir, Jiménez og Anja Mittag scoret målene.

Samtidig vant Piteå, med norske June Pedersen i forsvarsrekka og Andrea Norheim på topp, 1-0 borte mot Djurgården og forsvarte førsteplassen. Emelie Lövgren ble kreditert målet da hun så vidt endret retning på et frispark fra Pedersen.

Piteå er tre poeng foran Rosengård og fire foran Göteborg med fire serierunder igjen.

Linköping, med Frida Maanum, er åtte poeng bak lederlaget.