Fin Neymar-gest da PSG vant igjen

En ung banestormer føres ut av vakter etter å ha fått trøya til Neymar (på vei ut av banen til venstre) i søndagens kamp mellom Rennes og Paris Saint-Germain. Foto: Michel Euler, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Paris Saint-Germain tok sin sjette strake seier i Ligue 1 da Rennes ble slått 3-1 borte. Neymar stjal showet og en ung supporters hjerte med en fin gest.

I en dypere rolle enn vanlig dro brasilianeren i trådene for hovedstadslaget som vendte kampen etter å ha kommet under tidlig. Laget slo tilbake etter mesterliganedturen mot Liverpool.

En ung supporter løp ut på banen da Neymar ble byttet ut mot slutten. Neymar la armen om den gråtende gutten og beskyttet ham fra bryske vakter som ville kaste ham ut. Deretter dro han av seg trøya og ga den til guttungen.

PSG har fått en perfekt start på den franske serien og har full pott etter seks spilte kamper, men søndag kom laget i trøbbel etter elleve minutters spill da Adrien Rabiot satte ballen i eget mål og ga vertene ledelsen.

Sekunder før halvtidssignalet sørget Ángel Di María for at det sto 1-1 da lagene gikk til pause. Thomas Meunier ga serielederne ledelsen etter 61 minutter, mens belgieren var nest sist på ballen da Maxim Choupo-Moting satte spikeren i kista sju minutter før full tid.

Med 18 poeng leder PSG serien fem poeng foran Lille på plassen bak.

Marseille kunne tatt seg opp på samme poengsum som Lille, men måtte se seg slått 4-2 av Lyon, som med to mål av Bertrand Traoré klatret opp i ryggen på sin motstander. Marseille er nummer fem og Lyon nummer seks.