Manchester United klarte ikke å vinne foran Ferguson

Manchester Uniteds Fred (midten) scoret mot Wolverhampton. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Sir Alex Ferguson returnerte til tribunen på Old Trafford etter hjerneblødningen tidligere i år, men fikk kun se Manchester United spille 1-1 mot Wolverhampton.

Fred ga Manchester United ledelsen i første omgang, men João Moutinho sørget for 1-1 med en vakker scoring tidlig i annen omgang.

Manchester United klarte ikke å komme tilbake og delte poengene med Wolverhampton, i kampen som startet med at Alex Ferguson ble hyllet for å være tilbake på tribunen.

Manchester United har ti poeng etter seks serierunder. Wolverhampton følger hakk i hæl med ni.

Fred ble historisk

Fred åpnet scoringene for Manchester United med en markkryper etter 18 minutter. Det var brasilianerens første scoring siden overgangen i sommer. Han ble samtidig den 500. spilleren som scoret i en tellende kamp for Manchester United.

Samme mann holdt på å doble ledelsen på et frispark like før pause, men Wolverhampton-keeper Rui Patrício var helt oppe i krysset med høyrehånden.

Selv om Manchester United scoret og hadde initiativet mot slutten av omgangen, var det Wolverhampton som startet kampen best. David de Gea måtte dra fram en beinparade etter åtte minutter på et skudd fra Raúl Jiménez, før han fikk opp hanskene på en heading fra Boly på en corner åtte minutter senere.

Fem minutter ut i annen omgang klarte selv ikke de Gea å holde nullen da João Moutinho hamret ballen i krysset etter å ha blitt servert av Jiménez på 16-meteren.

Hyllet

Lørdagens kamp åpnet med en hyllest av tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson. Skotten inntok tribunen på Old Trafford for første gang etter hjerneblødningen tidligere i år.

76-åringen ble hyllet med trampeklapp fra publikum da han kom ut på tribunen. United-legenden knyttet nevene, klappet med og virket svært frisk.

– Det har åpenbart vært en lang reise, men jeg gjør framskritt. Jeg gjør det sønnen min og legene forteller meg. Det er lenge siden sist, men det er godt å være tilbake. Jeg håper bare vi tar seieren i dag, sa Ferguson til MUTV før kampen.

Ferguson var manager i Manchester United fra 1986 til 2013. Han førte storklubben til blant annet 13 seriemesterskap, fem FA-cuptriumfer, fire ligacuppokaler og to finaleseirer i mesterligaen.