Skotsk vind gir RBK reisetrøbbel

Tore Reginiussen og resten av Rosenborg-troppen må ta onsdagens trening i Trondheim framfor i Glasgow i forkant av europaligamøtet med Celtic. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Tore Reginiussen og resten av Rosenborg-troppen må ta onsdagens trening i Trondheim framfor i Glasgow i forkant av europaligamøtet med Celtic. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborgs avreise til Glasgow er utsatt med flere timer. Det er restene av USA-stormen som forsinker trøndernes Skottland-tur, skriver Adresseavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Opprinnelig skulle RBKs fly ta av fra Værnes klokken 12 onsdag, men mye skotsk vind har utsatt avreisen med fire timer. Det gjør at spillerne trener hjemme i Trondheim framfor i Glasgow.

Rosenborg møter Celtic i første gruppekamp i europaligaen torsdag kveld.

– Vi håndterer dette godt. Det blir som en bortekamp i Eliteserien, og det er hell i uhell at det skjer før nettopp Celtic-kampen. Det er en klubb vi har møtt noen ganger i det siste, så vi kjenner stadion, reisebelastningen og vi skal også bo på samme hotell som tidligere, sier RBKs organisasjonssjef Trond Alstad til Adressa.

Det er ventet at Skottland-vinden vil løye utover dagen.

– Det er restene av stormen som lå over USA for en ukes tid siden, som nå slår inn over Skottland, opplyser Knut Grønvik i reiseselskapet Travelnet til avisen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg opplevde også reisetrøbbel i sommer da trønderne skulle til Glasgow. Da var charterflyet forsinket med tre timer. Den gang ble Celtic for sterke over to kamper i mesterligakvalifiseringen, men skottene røk senere selv ut og havnet i europaligaen. Der blir det nok et møte med RBK.

Lagene møttes også i fjor sommer. Da gikk Celtic hele veien til mesterligaens lukrative gruppespill.