Meny

Sørloth-rival retter pekefinger mot dommerne

Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha er oppgitt på dommerne. Foto: Mike Egerton/PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Crystal Palace-stjernen Wilfried Zaha er mildest talt oppgitt over det han oppfatter som mangel på beskyttelse fra dommerne i Premier League.

Lørdag ble ivorianeren matchvinner da klubben til Alexander Sørloth slo Huddersfield 1-0. Underveis i kampen ble Zaha utsatt for røff behandling fra Huddersfield-spillerne ved flere anledninger.

Etter å ha blitt stemplet av danske Mathias Zanka Jørgensen tidlig i kampen rant det over for Palace-profilen, som svarte med å gi en motspiller tilsvarende behandling i en påfølgende situasjon.

For det ble han belønnet med gult kort.

Etter kampen ga Zaha klart uttrykk for det han mener er for tøff behandling fra motspillerne.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si lenger. Før noen skal få et rødt kort, må jeg ha brukket beinet eller noe. Det er derfor jeg mister hodet, sa han til PL-TV og fortsatte:

– Mot Watford ble jeg tråkket bak på leggen, og likevel blir det bare gult kort. Det forstår jeg ikke. Og det er hver eneste uke, hver eneste dommer.

Zaha har slitt med en lyskeskade den siste tiden og måtte stå over den siste ligakampen før landskamppausen. Lørdag var han tilbake med scoring.

(©NTB)

Populært