Meny

VM over for Bratlie Larsen og Euforian

Heidi Bratlie Larsen og hesten Euforian er ute av VM i feltritt. Tre hinder før mål i lørdagens terrengritt måtte ekvipasjen bryte.

Da hadde hesten tråkket av seg en sko og fått en strekk, hvilket betydde at det norske håpet ble tatt ut av konkurransen.

– Han landet litt dypt på det første vannhinderet og tråkket av seg en sko. Trolig fikk han en strekk som forverret seg utover i løypa. Jeg så han ble kortere og kortere i stegene, sier landslagsleder Piia Pantsu-Jönsson.

VMs terrengritt ble som ventet en øvelse der man fikk store omveltninger på resultatlistene. 10 av de 83 ekvipasjene måtte stå av underveis.

Foran den siste øvelsen, sprangridning, er det tysk i teten. 50-årige Ingrid Klimke, som som er regjerende europamester, har et lite grep om VM-gullet.

I lagkonkurransen leder Storbritannia foran Irland og Frankrike.

Kommende uke starter sprangkonkurransene under VM i USA. Der skal Marit Haarr Skollerud i aksjon. Når konkurransene starter, vet man ikke hundre prosent sikkert. Orkanen Florence skaper hodebry for arrangørene som venter mye regn de neste to dagene.

(©NTB)

Populært