Meny

Pellegrini jakter sine første West Ham-poeng

West Ham-manager Manuel Pellegrini står fortsatt uten poeng i Premier League. Foto: Nigel French / PA via AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
West Ham-manager Manuell Pellegrini innrømmer at laget har underprestert i sesongstarten, men er sikker på at han kan snu den dårlige trenden.

West Ham ligger sist på tabellen, uten ett eneste poeng etter fire seriekamper.

– Jeg synes ikke man skal miste selvtilliten selv om man har tapt fire kamper, sa Pellegrini på sin pressekonferanse før søndagens bortekamp mot Everton.

På pressekonferansen fredag sa Pellegrini at han stoler på at det de gjør er riktig.

– Det er ikke første gang i min karriere at jeg har hatt dårlige resultater, og jeg er helt sikker på at vi klarer å snu det.

Han sier jobben ikke er vanskeligere enn han så for seg.

– Denne jobben er alltid vanskelig. I hver eneste klubb jeg har vært manager for i min karriere har jeg hatt forskjellige problemer å stri med.

Mot Everton må Pellegrini klare seg uten skadeutsatte Jack Wilshere.

– For to dager siden kjente han smerte i ankelen, og spiller ikke til helgen, sa manageren som også kan føye Javier Hernández (Chicharito) som ny på skadelisten.

– Hernandez er syk. Han har hatt et virus i ti dager og har ikke trent.

Winston Reid, Manuel Lanzini og Andy Carroll er også utilgjengelige for Pellegrini

Voksen skadeliste.

Motstander Everton har også en voksen skadeliste. Forsvarsspillerne Michael Keane, Séamus Coleman, Yerry Mina og Phil Jagielka er ute. Det samme er midtbanespillere Idrissa Gueye, Bernard, James McCarthy og André Filipe Tavares Gomes. Richarlison soner karantene, mens Theo Walcott må testes før han blir klarert for spill.

West Ham ligger sist på tabellen uten ett eneste poeng, mens Everton har skrapet sammen seks poeng på de fire første kampene.

I søndagens andre og siste kamp spiller nyopprykkede Wolverhampton hjemme mot Burnley.

Hjemmelaget har fem poeng på sine fire første kamper, mens Burnley har karet til seg ett.

(©NTB)

Populært