Löw har restartet Tyskland

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw er fornøyd med det laget har vist etter det skuffende VM i sommer. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Tysklands landslagssjef Joachim Löw er fornøyd med starten på det «nye» Tyskland. Den siste uken har det blitt uavgjort mot Frankrike og seier mot Peru.

Torsdag spilte «Die Mannschaft» 0-0 mot verdensmester Frankrike i nasjonsligaen. Søndag vant Löws mannskap 2-1 i en treningskamp mot Peru.

Joachim Löw har restartet det tyske landslaget etter sommerens VM-fadese, og er fornøyd med det han ser. Søndagens kamp mot Peru mener den tyske landslagssjefen var en god test mot et teknisk og fysisk sterkt lag.

Peru tok ledelsen ved Luis Advíncula i første omgang, men Julian Brandt sørget for at lagene var like langt til pause. Etter hvilen satte Nico Schulz inn den avgjørende scoringen.

– Vi spilte veldig bra i første omgang, med gode kombinasjoner. Problemet var at vi ikke tok ledelsen. Det positive er at vi kom raskt tilbake etter å ha kommet under.

Forsvarsspillet satt også som det skulle da Tyskland møtte de regjerende VM-mestrene torsdag.

– Vi forsvarte oss godt mot Frankrike. Vi har hatt problemer på kontringer, men nå har vi virket veldig fokuserte, sa Löw som vet at det fotballinteresserte Tyskland holder øye med laget.

Den tyske landslagssjefen mener det er viktig at landslaget leverer gode kamper slik at fansen igjen skal kunne identifisere seg med laget.

- Men vi har vist at vi er villige til å gjøre det. Vi har allerede oppnådd målene denne uken, sa Löw.