Skadetrøbbel kan gi Sørloth sjansen

Alexander Sørloth kan gå lysere tider i møte hva gjelder spill i Palace.
Alexander Sørloth kan gå lysere tider i møte hva gjelder spill i Palace. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Skadeproblemene tårner seg opp i Crystal Palace-angrepet. Det kan gi mer spilletid for Alexander Sørloth.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wilfried Zaha og Christian Benteke var Palace-manager Roy Hodgsons foretrukne angrepsduo i Premier League-innledningen. Nå sliter begge med skader.

Zaha skadet seg på trening sist fredag og mistet ligaoppgjøret mot Southampton dagen derpå. 25-åringen skal ha pådratt seg en lyskestrekk, og det er usikkert når han kan være tilbake på banen.

Benteke har til gode å score på sesongens fire første kamper, men ble tatt ut i Belgias tropp til denne ukens landskamper. Torsdag ble det imidlertid kjent at Sørloth-rivalen har pådratt seg en kneskade.

Ifølge den belgiske avisen HVBL skal det være fare for at Benteke mister de resterende Palace-kampene i september. Nettstedet Physioroom omtaler Benteke som svært tvilsomt startende i lagets neste kamp.

Det kan bety at manager Hodgson tyr til Alexander Sørloth når startoppstillingen mot Huddersfield skal komponeres. Nordmannen har til gode å starte en Premier League-kamp denne sesongen, men fik sjansen i ligacupoppgjøret mot Swansea nylig. Der ble han matchvinner.

Mye kan tyde på at skadde Benteke er Sørloths fremste rival i kampen om en startplass. Hodgson har signalisert at han ønsker seg en kombinasjon av hurtighet og fysisk styrke i angrepet.

Da Zaha måtte kaste inn håndkleet foran Southampton-kampen, valgte han å bruke nyervervelsen Jordan Ayew som Bentekes makker framfor Sørloth.

Palace har innledet sesongen med tre tap og én seier. Det gir 15.-plass på Premier League-tabellen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden