Skadetrøbbel kan gi Sørloth sjansen

Alexander Sørloth kan gå lysere tider i møte hva gjelder spill i Palace.
Alexander Sørloth kan gå lysere tider i møte hva gjelder spill i Palace. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skadeproblemene tårner seg opp i Crystal Palace-angrepet. Det kan gi mer spilletid for Alexander Sørloth.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Wilfried Zaha og Christian Benteke var Palace-manager Roy Hodgsons foretrukne angrepsduo i Premier League-innledningen. Nå sliter begge med skader.

Zaha skadet seg på trening sist fredag og mistet ligaoppgjøret mot Southampton dagen derpå. 25-åringen skal ha pådratt seg en lyskestrekk, og det er usikkert når han kan være tilbake på banen.

Benteke har til gode å score på sesongens fire første kamper, men ble tatt ut i Belgias tropp til denne ukens landskamper. Torsdag ble det imidlertid kjent at Sørloth-rivalen har pådratt seg en kneskade.

Ifølge den belgiske avisen HVBL skal det være fare for at Benteke mister de resterende Palace-kampene i september. Nettstedet Physioroom omtaler Benteke som svært tvilsomt startende i lagets neste kamp.

Det kan bety at manager Hodgson tyr til Alexander Sørloth når startoppstillingen mot Huddersfield skal komponeres. Nordmannen har til gode å starte en Premier League-kamp denne sesongen, men fik sjansen i ligacupoppgjøret mot Swansea nylig. Der ble han matchvinner.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mye kan tyde på at skadde Benteke er Sørloths fremste rival i kampen om en startplass. Hodgson har signalisert at han ønsker seg en kombinasjon av hurtighet og fysisk styrke i angrepet.

Da Zaha måtte kaste inn håndkleet foran Southampton-kampen, valgte han å bruke nyervervelsen Jordan Ayew som Bentekes makker framfor Sørloth.

Palace har innledet sesongen med tre tap og én seier. Det gir 15.-plass på Premier League-tabellen.