Teaterforestillinger avlyses etter Ida Eides bortgang

Nils-Ingar Aadne medvirker i Den spanske flue på Oslo Nye Teater. På bildet ankommer Nils Ingar Aadne Idrettsgallaen 2017 sammen med sin nå avdøde kjæreste Ida Eide.
Nils-Ingar Aadne medvirker i Den spanske flue på Oslo Nye Teater. På bildet ankommer Nils Ingar Aadne Idrettsgallaen 2017 sammen med sin nå avdøde kjæreste Ida Eide. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Oslo Nye Teater avlyser to forestillinger av «Den spanske flue» som følge av at skuespiller Nils Ingar Aadnes kjæreste Ida Eide gikk bort i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere langrennsløper Eide fikk hjertestans under et mosjonsløp på Jessheim og døde senere på sykehus. 30-åringen var samboer med Aadne, for de fleste mest kjent som komiker.

Aadne spiller i disse dager rollen som Henrik Meisel i «Den spanske flue» på Oslo Nye Teater. Mandag opplyser informasjonssjef Margareta Magnus Myhre at både tirsdagens og onsdagens forestilling er avlyst.

– Det er med stor sorg vi informerer om at skuespiller Nils-Ingar Aadne som medvirker i Den spanske flue, i helgen mistet sin samboer Ida Eide. Våre tanker går først og fremst til Nils-Ingar og familiene, skriver teateret på sine nettsider.

– Vi spiller Den spanske flue igjen torsdag 6/9, fredag 7/9 og lørdag 8/9 og da med understudy i rollen som Henrik Meisel heter det videre.

Avslutningsvis opplyser teateret at det pågår dialog med Nils-Ingar Aadnes management vedrørende de fremtidige forestillingene.

Se video: Therese Johaug og ski-Norge er i sjokk etter dødsfallet:

Les også:

Johaug i sjokk etter dødsfall: – En forferdelig opplevelse

Tidligere langrennsløper Ida Eide (30) døde etter mosjonsløp

Personvernpolicy