Amin Askar: – Vi skal gå rett i strupen på dem

Sarpsborg-trener Geir Bakke skal torsdag lede laget ut i det siste hinderet før et eventuelt gruppespill i europaligaen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Sarpsborg-trener Geir Bakke skal torsdag lede laget ut i det siste hinderet før et eventuelt gruppespill i europaligaen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sarpsborg 08s midtbanekriger Amin Askar sier østfoldingene skal ta kommandoen fra start i torsdagens returoppgjør mot Maccabi Tel Aviv i Israel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag kan Sarpsborg 08 ta seg inn i europaligaens gruppespill på bekostning av israelske Maccabi Tel Aviv. Med 3-1-ledelse fra hjemmemøtet har Østfold-laget en god mulighet.

Men det er ingen vanlig kamp som skal spilles på Natanya Stadium, medgir Sarpsborg-trener Geir Bakke til klubbens nettside.

– Det er noe mer. Vi har mulighet til å være med i et gruppespill og det er utrolig moro å være med på, sier treneren som sier de må være skjerpet fra første spark på ballen.

– Det går utrolig fort her. Dette (Maccabi) er et lag som fint kan putte tre mål på oss på kort tid dersom vi ikke henger med i svingene. Vi må komme oss inn i det, ri av de første 20 minuttene, så får vi jobbe derfra. Det er bare sånn mekanismen er.

Sarpsborgs midtbanekriger Amin Askar sier de skal ha en offensiv inngang til kampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Selv om vi har et par mål å gå på skal vi gå rett i strupen på dem og ta kommandoen. Vi skal score det første målet.

Bakke sier de får se an utviklingen i kampen.

– Vi får se hvor mye rom de tillater oss å angripe i bakrom, og om vi evner å utnytte det. Får de et vedvarende trykk på oss så kanskje vi ned i en femmer på minsten etter hvert. Men vi håper å unngå det, sier Bakke.

Kampstart i Israel er klokken 19.

Torsdag skal også Molde og Rosenborg kjempe om en plass i europaligaens gruppespill.