Newcastle ute av ligacupen etter dramatiske overtidsminutter

Newcastle har bare tatt ett poeng i serien, og motgangen fortsatte med tap i ligacupens 2. runde. Her fortviler Newcastle etter tapet mot Chelsea i helgen. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix
Newcastle har bare tatt ett poeng i serien, og motgangen fortsatte med tap i ligacupens 2. runde. Her fortviler Newcastle etter tapet mot Chelsea i helgen. Foto: Owen Humphreys / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Newcastle trodde straffesparkkonkurranse var sikret borte mot Nottingham Forest, men dramatiske overtidsminutter sendte laget ut i ligacupens 2. runde.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daryl Murphy ga Nottingham Forest ledelsen etter bare to minutter. Laget fra mesterskapsserien så ut til å ta seg videre til 3. runde, men det gikk mot straffer da innbytter Salomón Rondón utlignet to minutter på overtid.

Et blekt Newcastle-lag imponerte ikke på City Ground. Heller ikke utligningen fikk fart på gjestene. Nottingham Forest gikk raskt i angrep, og Matty Cash kunne sette en retur i mål fire minutter på overtid etter et strålende raid på venstrekanten fra Gil Dias.

Og før kampen ble blåst av kunne Dias selv sette inn 3-1 med en fin lobb over Newcastle-keeper Karl Darlow. Den scoringen kom attpåtil bare sekunder etter at gjestene følte seg snytt for straffespark etter at Luke Steele felte Ayoze Perez inne i sekstenmeteren.

Etter kampen måtte en forbannet Ayoze holdes igjen av lagkameratene og manager Rafa Benitez.

Everton tok seg nokså enkelt videre hjemme mot Rotherham. Dominic Calvert-Lewin scoret to ganger i 3-1-seieren. Gylfi Sigurdsson scoret Evertons første mål.

Watford, som er ett av fire lag med full pott i Premier League etter tre runder, fortsetter den fine trenden i sesonginnledningen. Isaac Success og Domingos Quina scoret målene da Reading ble slått 2-0 på bortebane.

Manager Javi Gracia byttet ut hele startelleveren fra forrige kamp, men reservene gjorde jobben. Ken Sema, som tidligere onsdag ble tatt ut i Sveriges landslagstropp, fikk sin første kamp fra start for Watford.

I den siste ligacupkampen onsdag vant Millwall 3-2 hjemme mot Plymouth. Aiden O'Brien ble matchvinner i det 89. minutt.

Torsdag kveld trekkes 3. runde i ligacupen. Da går også Englands europacupdeltakere inn i turneringen.

Personvernpolicy