Agdestein berget poeng for Aalesund

Tromsdalen var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 2-2 mot Aalesund i 1. divisjon søndag. TUIL har tatt poeng i sine siste sju hjemmekamper.

Mohammed Ahamed sendte vertene i føringen etter 18 minutters spill, men ett kvarter før pause utlignet Torbjørn Agdestein for gjestene. Etter halvspilt kamp var stillingen 1-1.

Jama sendte Tromsdalen i ledelsen på nytt etter 67 minutter. Målet gjør at TUIL-angriperen har seks fulltreffere denne sesongen. Agdestein utlignet for AaFK ni minutter før slutt.

Tromsdalens Vegard Lysvoll, Mathias Dahl Abelsen, Anders Karlsen og Anders Jenssen pådro seg gult kort. For bortelaget fikk Nenass, Nikola Tkalcic og Aron Elís Thrándarson gult kort.

Kampen på TUIL Arena ble ledet av Mads Skarsem. 1173 tilskuere løste billett til oppgjøret.

26. august skal Tromsdalen møte Åsane, og Aalesund møter Nest-Sotra. (©NTB)