Høiland scoret to for Viking

Tommy Høiland ble med sine to scoringer den store helten for Viking i 2-0-seieren over Strømmen i 1. divisjon i fotball søndag. Viking har vunnet sju av sine åtte siste kamper.

Etter 28 minutter fikk Viking straffe, og Høiland scoret 1-0-målet. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Viking.

Viking-spissen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 da det var spilt ett kvarter av andre omgang. Målet gjør at Høiland står med 13 mål denne sesongen.

Vikings Kristian Thorstvedt pådro seg gult kort. For Strømmen fikk Mathias Blårud og Kristian Jahr gult kort.

Svein Tore Sinnes var dommer på Viking stadion. 6730 tilskuere hadde tatt turen.

Viking spiller neste kamp mot Sandnes Ulf 25. august, og Strømmen møter Ull/Kisa dagen etter. (©NTB)