Meny

Bjørgen fortsatt i tenkeboksen om framtiden

Marit Bjørgen knep OL-gullet på tremila i Pyeongchang. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Marit Bjørgen har brukt mye av sommeren på sponsoroppdrag. Fortsatt grubler langrennsdronningen på hva hun skal gjøre framover.

– Jeg har fått kommet nærmere innpå bedrifter, og lært mer av hvordan de jobber. Jeg kjenner at jeg er veldig nysgjerrig på det, og nå har jeg også bedre tid enn jeg har hatt tidligere. Etter å ha gått på ski i 20 år, er det nyttig å se andre ting, sier Bjørgen til Adresseavisen.

Hun kan trolig velge blant mange jobber, både i idretten og næringslivet etter en enorm karriere i skisporet. Foreløpig handler det meste om sponsoroppdrag og familien.

– Det er ikke så lenge siden jeg la skiene på hylla. Det er bedre å bruke litt tid og finne ut hva jeg egentlig vil. Jeg har fremdeles nesten 30 år i arbeidslivet, så vi får se hva det blir til, sier Bjørgen.

I helgen har Bjørgen vært på sponsoroppdrag under Toppidrettsveka. For tre år siden fikk hun og tidligere kombinertløper Fred Børre Lundberg sønnen Marius.

Slik svarer Bjørgen Adressa når lokalavisen spør om det er aktuelt med familieforøkelse:

– Vi har ønsker om det, så får vi se.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært