Sarri kan dampe fire pakker om dagen, eget røykerom på gang

Maurizio Sarri tygger på en sigarettsneip. Nå kan han få røykerom på Stamford Bridge.
Maurizio Sarri tygger på en sigarettsneip. Nå kan han få røykerom på Stamford Bridge. Foto: Mike Egerton / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Chelseas manager Maurizio Sarri er en storrøyker av de helt sjeldne. På det meste gjør han kål på 80 sigaretter om dagen, men i Premier League stoppes han.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ulovlig å røyke på PL-arenaene. I ligapremieren tygget Sarri derfor på det som så ut til å være gamle sigarettsneiper.

Det skapte full fyr på sosiale medier.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj liker ikke røykingen, men nå skal Sarri få hjelp likevel. Ifølge flere aviser, deriblant The Sun , vurderer Chelsea å bygge et røykerom for ham på Stamford Bridge. Tiltaket skal bidra til at det ikke dukker opp nye bilder av Sarri med sneipen i munnviken.

– Sarri er en lidenskapelig røyker, og det er virkelig fantastisk. Jeg har aldri sett noen røyke så mye, sier Marek Hamsik som spilte under Sarri i Napoli.

På de mest hektiske dagene skal Sarri fyre opp fire 20-pakninger, og sigarettrøyken har ligget tett rundt ham på utallige treningsøkter opp gjennom årene.

Ifølge avisen Bild bygget Leipzig et eget røykerom vegg-i-vegg med garderoben for Sarri. Det skjedde da Napoli møtte den tyske klubben i europaligaen sist sesong.

Chelsea møter Arsenal i lørdagens senkamp i Premier League.