Djokovic overvant magesjau og Mannarino

Novak Djokovic fra Serbia slo ut Adrian Mannarino fra Frankrike, etter å ha bitt tennene sammen og svelget unna magesmerter. Foto: John Minchillo / AP / NTB scanpix
Novak Djokovic fra Serbia slo ut Adrian Mannarino fra Frankrike, etter å ha bitt tennene sammen og svelget unna magesmerter. Foto: John Minchillo / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Wimbledon-vinner Novak Djokovic gikk videre til tredje runde i Cincinnati Masters tross rumlete mage etter 2-1-seier mot Adrian Mannarino

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serbiske Djokovic tapte første sett 4-6, og mens de spilte andre sett tilkalte han lege på grunn av vondt i magen. Han valgte likevel å fortsette, vant de neste settene 6-2, 6–1 over franskmannen og er videre til tredje runde i ATP-turneringen han veldig gjerne ønsker å vinne. Denne har han nemlig ikke vunnet før. Hvis han går av med seieren til slutt, blir han førstemann til å vinne alle ni Masters 1000-turneringene.

Den andre Wimbledon-finalisten, australske Kevin Anderson, henger også med ennå, etter seier over franske Jeremy Chardy 7–6 (8/6), 6–2.

Ut med Zverev

Kroatiske Marin Cilic, rangert som nummer sju i verden og vinner av turneringen i 2016, slo ut rumenske Marius Copil 6–7 (4/7), 6-4, 6-4, mens tredjeranket i verden, tyske Alexander Zverev, fikk en overraskende tøff kamp mot den nederlandske veteranen Robin Haase, ranket som nummer 55. Haase tapte første sett 5-7, men kom tilbake og vant de neste 6–4 og 7–5.

I kvinnenes turnering tapte danske Caroline Wozniacki sitt første sett mot Kiki Bertens fra Nederland 4-6, hvorpå hun trakk seg med trakk seg på grunn av skader. I løpet av spillet var hun teipet på høyre skulder og fikk det ene kneet behandlet.

Værstans

På toppen av verdensrankingen ligger rumenske Simona Halep, som onsdag spilte mot Ajla Tomljanovic fra Australia. Kampen ble imidlertid først utsatt i tre timer og så stoppet på grunn av regn, da var stillingen 4-6, 6-3, 3–3.

Tittelforsvarer Garbine Muguruza tapte sitt oppgjør mot Lesia Tsurenko 2-6, 6-4, 6–4.

Muguruza vant Wimbledon i fjor og ble kåret til årets spiller, men har i år slitt med skader.

Regjerende mester i US Open Sloane Stephens slo tyske Tatjana Maria 6-3, 6–2 relativt problemfritt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden