Solskjær tenker ikke på gullkampen

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har mye å være fornøyd med om dagen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har mye å være fornøyd med om dagen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde er i knallform og har bare fem poeng opp til tabelltoppen, men Ole Gunnar Solskjær holder igjen gullsnakket.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det har lenge vært sagt at gullkampen står mellom Brann og Rosenborg, men i det stille har Molde meldt seg på. Romsdalslaget har tatt 13 av 15 poeng på sine fem siste oppgjør i Eliteserien.

Søndag lekte Molde seg til 5-1-seier hjemme mot serieleder Brann. Med tolv runder igjen er MFK kun fem poeng bak toppen og fire bak toer RBK, men Solskjær ønsker ikke å snakke så mye om det.

– Den (gullkampen) ser jeg ikke på i det hele tatt. Vi har to lag som er veldig langt foran oss, men dette var selvfølgelig en fin dag for oss, sa Solskjær til NTB etter søndagens kamp.

Molde-manageren er ikke bekymret for få hviledager mellom serien og kvalifiseringen til europaligaen. Torsdag spilte laget hans 0-0 borte mot skotske Hibernian.

– Det er ikke noe problem. Jeg har en stor stall. Vi byttet fire fra torsdag, og jeg fikk byttet ut et par av gutta tidlig. Klubben har lagt til rette at vi reiser hjem med charterfly og får så mye hvile som mulig mellom slagene, sa Solskjær og fortsatte:

– Det har kostet noen kroner, men det var veldig viktig for dagen i dag. Torsdag-søndag er veldig tøft. Vi var først hjemme klokka 3 (fredag).

Returoppgjøret mot Hibernian spilles i Molde torsdag. Deretter skal Solskjærs menn møte Stabæk borte på Nadderud søndag.