Meny

Bonucci om Ronaldo: – Han vil ta oss til et nytt nivå

Leonardo Bonucci er glad for å slippe å møte Cristiano Ronaldo i neste års mesterliga. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Fredag ble Leonardo Bonucci presentert som Juventus-spiller etter et år i Milan. Nå ser midtstopperen fram mot å bli lagkamerat med Cristiano Ronaldo.

– Å ha Ronaldo her vil i hvert fall bety at dersom vi møter Real Madrid, så slipper vi å starte kampen på 0-1, sa Bonucci på pressekonferansen og siktet til portugiserens vanvittige statistikk i mesterligaen.

Ronaldo scoret to i finalen i 2017, før han sendte de italienske mesterne ut i fjorårets kvartfinale med et vakkert brassespark. Nå tror Bonucci at 33-åringen kan bli avgjørende for at Juventus kan vinne mesterligaen for første gang siden 1996.

– Han (Ronaldo) vil ta oss til et nytt nivå. For Juventus, som allerede er et sterkt lag, vil det bety enormt mye. Målet er å ta oss til Madrid, forsøke å vinne serien, cupen og mesterligaen. Det er hva Juventus handler om, sier Bonucci.

Forsvarsspilleren vant seks Serie A-titler med Juventus før han forlot klubben etter uoverensstemmelser med trener Massimiliano Allegri. Bare ett år senere er han tilbake.

– Jeg valgte å dra fordi det føltes rett på det tidspunktet. Så forsto jeg at avgjørelser som tas i sinne ikke alltid er rett. Forholdet vårt er veldig godt og som intelligente mennesker burde, så tok vi hverandre i hånden da vi møttes i oktober. Det er hans fortjeneste at jeg har forbedret meg som spiller, avslutter Bonucci.

Juventus åpner sesongen borte mot Chievo 18. august.

(©NTB)

Populært