Meny

City-sjefen forbannet over manglende arbeidstillatelse

Pep Guardiola irriterer seg over trøbbel med arbeidstillatelsen til Douglas Luiz. Foto: AP Photo/Tim Ireland / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Manchester City-manager Pep Guardiola er oppgitt over at britiske myndigheter ikke har innvilget brasilianske Douglas Luiz arbeidstillatelse.

City betalte mer enn 100 millioner kroner da Luiz ble hentet til klubben fra brasilianske Vasco da Gama i fjor sommer. Guardiola skal ha hatt et mål om å bruke 20-åringen som en reserveløsning for landsmannen Fernandinho denne sesongen.

Det blir det nå ingenting av.

Tidligere denne uken fikk City-ledelsen beskjed om at brasilianeren ikke innvilges arbeidstillatelse. Manager Guardiola er frustrert over avgjørelsen, og lar seg spesielt irritere over tidspunktet avslaget kom på.

– Nå må vi forsøke å hjelpe ham med å komme seg ut på lån igjen og deretter forsøke å ordne arbeidstillatelsen. Sånt som dette forstår jeg ikke, sier spanjolen.

– Folk som ikke ser spilleren på trening daglig skal plutselig avgjøre om han har ferdighetene og kvaliteten som skal til for å spille her. Jeg aksepterer reglene, men forstår dem ikke, for enhver kan jo jobbe hvor du vil i verden, tilføyer han.

I og med at avgjørelsen kom så sent, rakk ikke City-ledelsen å hente inn noen ny reserveløsning for Fernandinho. Overgangsvinduet for de engelske klubbene stengte torsdag.

– Jeg hadde foretrukket om avgjørelsen ikke kom nå, sa Guardiola.

(©NTB)

Populært