Bjørn Dæhlie passerer halvmilliarden

Idrettspresident Tom Tvedt og Bjørn Dæhlie (t.h.) tar en selfie under vinteraktivitetene på Slottsplassen i forbindelse med kongeparets jubileum i fjor. Dæhlie stilte selvsagt som reklame for egne produkter. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Idrettspresident Tom Tvedt og Bjørn Dæhlie (t.h.) tar en selfie under vinteraktivitetene på Slottsplassen i forbindelse med kongeparets jubileum i fjor. Dæhlie stilte selvsagt som reklame for egne produkter. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Langrennslegende og merkevarebygger Bjørn Dæhlie er ifølge Dagens Næringsliv blitt halvmilliardær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I løpet av de siste fem årene har mannen med åtte OL-gull og ni VM-gull i langrennssporet økt formuen fra 255 millioner kroner i 2013 til 515 millioner kroner, ifølge ligningstall DN har fått tilgang til.

– Jeg forsøker om dagen å finne trygge og bra investeringer i eiendom som kan kombineres med mye tid til fritid og skogsfugljakt, sier Dæhlie.

Det er innen eiendom Dæhlie har gjort det best som forretningsmann, i tillegg til at han har tjent gode penger på merkevarene i eget navn, begge deler startet han med allerede som aktiv utøver.