Mourinho: – Ingen tid til å gråte

Manchester United-manager José Mourinho er glad sesongoppkjøringen er over. Foto: Jim Rassol / South Florida Sun-Sentinel via AP / NTB scanpix
Manchester United-manager José Mourinho er glad sesongoppkjøringen er over. Foto: Jim Rassol / South Florida Sun-Sentinel via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sesongoppkjøringen har vært en berg-og-dalbane for Manchester United. Søndag ble den avsluttet med tap. Manager José Mourinho retter blikket framover.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Javi Martínez scoret kampens eneste mål da Bayern München slo United 1-0 i generalprøven.

Kommende fredag sparker Mourinhos menn i gang årets Premier League-sesong mot Leicester.

– Vi må organisere den kommende uken slik at vi har friske krefter, for fredag begynner Premier League. Da skal det spilles om poeng, og det er disse spillerne vi har til rådighet, sa Mourinho til MUTV.

Han fikk se laget sitt levere en relativt blodfattig forestilling i München søndag. Fortsatt mangler United en rekke spillerne som var involvert i sommerens VM-sluttspill. De har fått forlenget sommerferie.

– Vi har ikke til å gråte. Vi kommer fortsatt til å mangle spillere fredag, og vi må stille med det beste mulige mannskapet og tenke som vinnere, sa Mourinho.

Portugiseren har ikke gitt opp håpet om å forsterke spillerstallen ytterligere før overgangsvinduet stenger.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Min sjef har i lang tid visst hva jeg ønsker meg. Jeg vet han gjør sitt beste, og vi har fortsatt noen dager igjen, så får vi se hva om skjer, sa han til tysk TV foran søndagens kamp.

Marcus Rashford og svenske Victor Lindelöf var begge tilbake for United mot Bayern etter sine VM-ferier. Minuset var at midtstopper Eric Bailly måtte forlate banen med skade etter en kollisjon med Serge Gnabry.

Mourinho skrøt uansett av sine menn etter kampen.

– Endelig er det over. Endelig er vi ferdige med denne vanskelige sesongoppkjøringen. Spillerne var igjen fantastiske. De kunne ikke ha gjort mer enn de gjorde, sa han til MUTV.

(©NTB)