Rallycross: Solberg med to tredjeplasser i kvalifiseringen i Canada

Petter Solberg var tredje rasket på den første kvalifiseringsomgangen i VM-runden i Canada lørdag. Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix
Petter Solberg var tredje rasket på den første kvalifiseringsomgangen i VM-runden i Canada lørdag. Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Petter Solberg var tredje raskest i både den første og andre kvalifiseringen i VM-runden i Canada lørdag. Franske Sebastian Loeb var raskest i begge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Petter Solberg i sin Volkswagen Polo hadde den gamle rivalen fra rallysirkuset, franske Sebastian Loeb, og svenske Johan Ekström foran seg på den første kvalifiseringsrunden.

Den franske verdensmesteren i rally var også raskest i den andre kvalifiseringen. Også denne gangen var Ekström nest best, mens Solberg var tredje raskest. De ble nummer en, to og tre i det siste heatet for dagen.

Solbergs lagkamerat Johan Kristoffersson var litt mer beskjeden og var nummer elleve, mens Andreas Bakkerud var så vidt foran på 10.-plassen. Bakkerud fikk det derimot bedre til i annen kvalifisering hvor han hadde fjerde beste tid. Kristoffersson forbedret seg til sjuende beste tid.

Søndag er det to kvalifiseringsomganger, semifinaler og finale.