Bayern-treneren tviholder på Lewandowski

Bayern Münchens nye trener, Niko Kovac, vil gjøre det han kan for å beholde Robert Lewandowski i klubben. Foto: Pedro Portal / Miami Herald / AP / NTB scanpix
Bayern Münchens nye trener, Niko Kovac, vil gjøre det han kan for å beholde Robert Lewandowski i klubben. Foto: Pedro Portal / Miami Herald / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Bayern München-trener Niko Kovac insisterer på at han har stjernespissen Robert Lewandowski med i planene for neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I slutten av mai ble det kok rundt den polske spissen da rådgiveren hans, Pini Zahavi, uttalte at han har levert en overgangsforespørsel til Bayern München.

Lewandowski ønsker seg angivelig nye utfordringer, men ifølge Bayerns nye trener er det uaktuelt å selge målmaskinen.

– Han kommer ikke til å forlate denne klubben. Vi vil med sikkerhet ikke gi ham fra oss, sier Kovac i et intervju med Sky Sports.

Han innrømmer samtidig at Lewandowski leker med tanken om å flytte på seg.

– Det er riktig. Men én ting er hva han ønsker, og noe annet er hva vi vil. Det er vi som bestemmer. Robert har en kontrakt, og den vil han oppfylle så lenge som mulig, sier Kovac, som samtidig roser sin polske spiss.

– Robert Lewandowski står for suksess og mål, og det vil han også bevise i framtiden.

Lewandowski har kontrakt med den tyske storklubben til sommeren 2021. Bayern München serieåpner hjemme mot Hoffenheim 24. august.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært