Martin Ødegaard har byttet agent

Bjørn Tore Kvarme, tidligere Rosenborg-spiller og Spania-proff, er blitt agent for Martin Ødegaard. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Bjørn Tore Kvarme, tidligere Rosenborg-spiller og Spania-proff, er blitt agent for Martin Ødegaard. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fotballtalentet Martin Ødegaard (19) har fått Bjørn Tore Kvarme som agent, melder Nettavisen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ødegaard har tidligere brukt Tore Pedersen som rådgiver. Nå har han knyttet seg til Kvarmes agentfirma Nordic Sky, som fra før har landslagsprofiler som Iver Fossum, Ole Selnæs og Jonas Svensson på klientlisten.

Kvarme opplyser at han har samarbeidet med Ødegaard siden mai. Tenåringsstjernen returnerte nylig til Real Madrid etter halvannet år på utlån i Heerenveen, og Kvarme er hentet inn i samtalene med den spanske storklubben om hva som skjer med Ødegaard neste sesong.

– Vi har en fin dialog med Real Madrid. De ville ha ham med på sesongoppkjøringen, og så tar vi en oppsummering om situasjonen etter det, skriver den tidligere Rosenborg-, Liverpool- og Real Sociedad-backen i en SMS til Nettavisen.

Ødegaard og Real Madrid befinner seg for øyeblikket på treningsleir i USA.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært