Sørloth fikk nettsus i Palace-seier

Alexander Sørloth kom på scoringslista for Crystal Palace mot Reading lørdag.
Alexander Sørloth kom på scoringslista for Crystal Palace mot Reading lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Alexander Sørloth scoret det første målet i Crystal Palaces 4-0-seier i en treningskamp borte mot Reading lørdag. Wilfried Zaha liker samarbeidet med trønderen.

Sørloth nølte ikke da han fikk en perfekt ball fra Zaha etter 33 minutters spill. Landslagsspissen hamret kontant inn 1-0 i nettaket fra fem-seks meter. Det var hans Palace-mål nummer to i oppkjøringen til en ny Premier League-sesong.

Zaha var ikke i tvil om at Sørloth kom til å score på innlegget hans.

– Vi har ikke spilt så veldig mye sammen, men vi er i ferd med å forstå hverandre mer på banen. Jeg skjønte at han kom til å score. Han kom seg unna den ene forsvareren og banket inn ballen, sa Zaha til Palaces nettsted etter seieren og kom samtidig med ros til Sørloth:

– Han er sterk, og jeg liker å spille med ham.

Zaha ble kampens store spiller. Han la på både 2-0 og 3-0 i annen omgang. James Tomkins gjorde Crystal Palaces fjerde nettkjenning i det 68. minutt.

Palace har en planlagt treningskamp igjen før Premier League-starten. Den spilles hjemme mot franske Toulouse på Selhurst Park 4. august.

Roy Hodgson kom inn og reddet London-klubben fra nedrykk forrige sesong. I seriestarten skal Palace møte managerveteranens gamleklubb Fulham til byderby på Craven Cottage 11. august.

Det blir fort også et norsk møte mellom Sørloth og Stefan Johansen, som var en viktig nøkkelspiller da Fulham rykket opp i vår.