Sandvolleyball: Lunde/Ulveseths kvartfinale i Japan utsatt på grunn av tyfon

Norges førstelag på jentesiden Oda Ulveseth (t.v.) og Ingrid Lunde kan måtte vente lenge på å få spille kvartfinale i Tokyo på grunn av en tyfon. Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix
Norges førstelag på jentesiden Oda Ulveseth (t.v.) og Ingrid Lunde kan måtte vente lenge på å få spille kvartfinale i Tokyo på grunn av en tyfon. Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingrid Lunde og Oda Ulveseth tok seg til kvartfinale i trestjernersturneringen i Tokyo lørdag, men må vente på å få spille videre på grunn av en tyfon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 2-1-seier over det japanske laget Sayaka Mizoe/Suzuka Hashimoto og 2-0-seier over Jagoda Gruszczynska/Aleksandra Gromadowska fra Polen lørdag sikret den norske duoen kvartfinalebillett.

Semifinalen må la vente på seg til kl. 1.30 natt til søndag norsk tid på grunn av en tyfon, og kampen mot de canadiske søstrene Nicole og Megan McManara kan bli utsatt ytterligere. Tar de norske jentene seg videre vil det være årsbeste.

Turneringen har vært preget av varme og skiftene vær, og er utsatt fordi tyfonen Jongdari nærmer seg land.

Lunde/Ulveseth rapporterer om at arrangøren har ryddet vekk alt av telt, nett og baner på arenaen. De har også bedt alle spillere som ikke er med videre i turneringen om å reise hjem så fort som mulig.