«Svennis» aktuell som Irak-trener

Fotballtreneren Sven-Göran Eriksson kan bli trener for Irak. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB scanpix
Fotballtreneren Sven-Göran Eriksson kan bli trener for Irak. Foto: Claudio Bresciani / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson bekrefter interesse fra Iraks fotballforbund om jobben som landslagssjef.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Sky Sports skal den tidligere engelske landslagssjefen være enig med Irak om å ta over som landslagssjef. Det er ikke sant, sier «Svennis».

– Vi har ikke kommet langt ennå, men det er et av flere lag som er interessert. Vi har ikke kommet til det stadiet ennå, så det blir helt feil å si at jeg er enig med noen, sier trenerveteranen til SVT.

Han skal ifølge Sky Sports ha hatt «positive samtaler» med det irakiske forbundet forrige uke. «Svennis» svarer følgende på om det om det er en fristende jobb: – Jeg vet ikke. Om vi kommer så langt, skal jeg tenke på det.

Eriksson har tidligere ledet England, Mexico og Elfenbenskysten som landslagssjef. De siste årene har han vært trener i den kinesiske ligaen.

Hvis «Svennis» blir Iraks landslagssjef følger han etter Egil «Drillo» Olsen, som var Irak-trener i fem måneder i 2007 og 2008.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært