Sané takker Guardiola etter overraskende VM-vraking

Leroy Sané ser fram til en ny Premier League-sesong med Manchester City etter å ha lagt bak seg den overraskende vrakingen fra Tysklands VM-tropp. Foto: Annie Rice / AP / NTB scanpix
Leroy Sané ser fram til en ny Premier League-sesong med Manchester City etter å ha lagt bak seg den overraskende vrakingen fra Tysklands VM-tropp. Foto: Annie Rice / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Manchester City-lynvingen Leroy Sané ble overraskende utelukket fra Tysklands VM-tropp. Nå takker han manager Pep Guardiola for støtten gjennom VM-sorgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sané leverte en kanonsesong da Manchester City tok et suverent ligagull sist. 22-åringen hadde en forrykende utvikling og noterte seg for hele 10 mål og 15 målgivende pasninger.

Landslagssjef Joachim Löw valgte likevel å utelukke Sané fra Tysklands VM-tropp til fordel for Julian Brandt. Sané hadde nemlig ikke levert like bra på landslaget. Målpoengmessig hadde vingen kun levert én målgivende pasning på sine tolv landskamper.

– Det var en overraskelse fordi jeg trodde jeg hadde spilt en god sesong. Jeg kjenner det litt fremdeles, men det er en ny sesong i vente, og jeg ser fram til den, sier Sané til AFP.

Managerstøtte

Selv fant han trøst hos City-manager Pep Guardiola etter vrakingen.

– Ja, Pep snakket med meg etter at det skjedde. Vi snakket om alt og hva jeg tenkte. Nå ser vi kun framover, sier tyskeren og fortsetter:

– Jeg var skuffet, men etter det øyeblikket ser jeg bare framover. Jeg forbereder meg på å bli klar for neste sesong. Det gir meg motivasjon. Det ville vært en drøm å spille i VM.

Skuffende mesterskap

Vrakingen slo tilbake på Löw da Tyskland leverte et horribelt mesterskap. 58-åringen fikk mye kritikk for å utelukke mannen som ble kåret til årets unge spiller i England.

Verdensmesterne fra 2014 røk ut i gruppespillet etter tap mot Mexico og Sør-Korea.

– Jeg var skuffet på deres vegne fordi noen av dem er vennene mine, og jeg har spilt med dem tidligere, sier Sane og fortsetter:

– De er alle gode gutter, og derfor er jeg skuffet på deres vegne. VM har spesielle kamper, og det gjør mer vondt å tape slike kamper enn andre.

Frykter Chelsea

Sané er en av få i Citys startellever som er med på klubbens treningsleir i USA. En rekke lagkamerater har deltatt i VM og derfor fått forlenget ferie.

I likhet med nysigneringen Riyad Mahrez skal 22-åringen jobbe hardt i forberedelsene til den kommende Premier League-sesongen som regjerende mester. Manchester-laget er favoritt til å forsvare ligagullet, men tyskeren tror Chelsea vil være en stor utfordrer kommende sesong.

– Jeg tror Chelsea fordi de har fått en veldig god trener, sier Sané til Sky Sports og henviser til London-klubbens nye trener Maurizio Sarri.

– De vil trenge noe tid til å bli vant med taktikken hans. De kan bli veldig vanskelige å slå. Også Liverpool. De har kjøpt veldig gode spillere og kan bli veldig sterke neste sesong.

City sesongåpner borte mot Arsenal søndag 12. august.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært