Sarri vil konsentrere seg om å forlenge med stjerner

Chelsea-sjef Maurizio Sarri får en tøff jobb med å beholde klubbens største stjerner. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix
Chelsea-sjef Maurizio Sarri får en tøff jobb med å beholde klubbens største stjerner. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den nye Chelsea-manageren Maurizio Sarri håper han skal klare å overbevise stjerner som Eden Hazard og Thibaut Courtois om å bli i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det avslørte italieneren etter mandagens 1-0-seier over australske Perth Glory i en treningskamp.

Særlig har ryktene vært mange rundt stjernespillerne Hazard, Courtois og Willian, som alle angivelig vurderer tilbud fra andre storklubber. Sarri, som nylig overtok jobben etter Antonio Conte, fastslår at det blir viktig for ham å kartlegge planene til flere spillere.

– Jeg liker å snakke med folk ansikt til ansikt, ikke via telefon, sier han om de tre nevnte spillerne, som har ferie etter VM-spill.

– For meg er det åpenbart flott å ha Courtois, Willian og Hazard. Men det avhenger ikke av meg, ikke bare av meg, fortsetter Sarri.

Han var i all hovedsak fornøyd med sesongoppkjøringskampen mot Perth Glory. Pedro scoret etter fire minutter, og Chelsea hadde også to stolpeskudd.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden