Liverpool senket av Dortmund og Pulisic

Liverpools Loris Karius klarte ikke stoppe straffesparket fra Borussia Dortmunds Christian Pulisic (22) i Charlotte i North Carolina søndag. Dortmund vant 3-1. Foto: Chuck Burton / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Liverpool fikk hard motgang av Christian Pulisic og hans Borussia Dortmund i søndagens kamp i sesongoppkjøringen i USA, og tapte 1-3.

Virgil van Dijk headet inn kampens første og Liverpools eneste mål 25 minutter inn i første omgang i Charlotte i North Carolina. Liverpool førte mye av kampen helt til Pulisic kom inn for Dortmund etter pause.

Selv byttet Liverpool ut åtte spillere, men ingen av dem kunne hamle opp med Pulisic. Halvveis ut i andre omgang utlignet Dortmund-spilleren på straffe, og fulgte opp med enda et mål på tampen.

På overtid svarte Dortmunds Jacob Larsen på en dårlig retur av Liverpool-keeper Loris Karius, og dermed sikret laget en 3-1-seier.

Lørdag vant Dortmund 1-0 i treningskampen mot Manchester City, som Liverpool møter onsdag.