Fjerde strake seier for Viking

Viking lå under 0-1, men snudde til 4-1-seier over Jerv i 1. divisjon i fotball.

Jerv tok ledelsen da Izuchukwu Anthony scoret etter 15 minutters spill, men fem minutter senere scoret Julian Ryerson for Viking. 20-åringen har scoret tre seriemål i år. Etter 33 minutter tok Viking ledelsen ved Hassan Sale Usman, og André Danielsen fant nettmaskene fire minutter senere.

Claes Kronberg la på til 4-1 for Viking etter 65 minutters spill. Tre minutter på overtid ble Jervs Ulrik Berglann utvist etter å ha fått sitt andre gule kort.

Viking har vunnet fire av sine fem siste kamper.

Vikings Kristian Thorstvedt pådro seg gult kort. For Jerv fikk Mathias Wichmann gult kort.

Mohammad Usman Aslam dømte oppgjøret. 6009 tilskuere så kampen på Viking stadion.

Jerv spiller neste kamp mot Sogndal 29. juli, og Viking møter HamKam to dager senere. (©NTB)