Stokke scoret i Randers-debuten: – Kult å åpne målkontoen med en gang

Benjamin Stokke viste seg fram umiddelbart etter overgangen til dansk fotball. Han ga Randers ledelsen i 1-1-kampen borte mot Horsens søndag.

Det var ti minutter før pause at 27-åringen fikk fulltreff. Debutanten fikk ballen på kanten av 16,5-meteren og banket den inn bak Horsens' målvakt Kevin Mendoza.

Hjemmelaget jaktet desperat en utligning i annen omgang, men den kom ikke før Jonas Bager la ned Thomas Kortegaard inne i Randers-feltet med fire minutter igjen.

Mathias Kristensen scoret sikkert på straffen til 1-1. Det var Randers' første poeng i årets superliga.

Stokke ble byttet ut etter 63 minutter. Randers kunne ha ledet mer enn ett mål, men stolpene sto i veien ved et par anledninger.

– Det er stort å få debuten i superligaen allerede etter tre dager. Det er også kult å åpne målkontoen med en gang, selv om man helst skulle hatt en seier fra start, sa Stokke til NTB etter kampen.

Tønsberg-mannen Stokke ble hentet til dansk fotball fra Kristiansund så sent som torsdag.

Sten Grytebust voktet målet for OB i 2-2-kampen hjemme mot Sønderjyske. Gjestene ledet med to mål før pause, men OB slo tilbake i annen omgang og fikk med seg det ene poenget.