Rodgers forventer tøff kamp mot Rosenborg

Celtic-manager Brendan Rodgers ser fram til et nytt oppgjør mot Rosenborg. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Celtic-manager Brendan Rodgers ser fram til et nytt oppgjør mot Rosenborg. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Celtic-manager Brendan Rodgers ser fram til en reprise i mesterligakvalifiseringen mot Rosenborg. Nordiren mener eget lag må være tålmodig.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg slapp med skrekken og tok seg videre til andre runde i mesterligakvalifiseringen med 3-2 sammenlagt mot islandske Valur. Nicklas Bendtner ble tomålsscorer, det siste fra straffemerket tre minutter på overtid.

I neste runde venter Celtic. Skottene høvlet over armenske Alashkert og gikk videre med 6-0 over to kamper.

Andrerunde-oppgjøret blir en reprise fra forrige sesong hvor lagene møttes i tredje runde. Da vant Celtic 1-0 sammenlagt.

– Kompakte

– Det var helt klart to jevne kamper sist vi møttes, sa Celtic-manager Brendan Rodgers om Rosenborg etter onsdagens avansement.

– De vil komme hit og jeg er sikker på at de vil være gode og kompakte som de gjorde i fjor. Da holdt de tett mellom lagdelene. Vi må være tålmodig. Det blir en tøff kamp borte også, men det er en runde vi ser fram til, fortsatte den tidligere Liverpool-manageren.

I motsetning til Rosenborg som er midt i sesong, er Celtic fortsatt i oppkjøring. Kristoffer Ajer og co. sesongåpner i starten av august.

Dembélé usikker

– Uansett hvem du møter i denne delen av sesongen må du respektere måten de spiller på. Vi vil heldigvis også ha en ekstra uke med trening før den tid, sa Rodgers.

Manageren avslørte også at tomålsscorer mot Alashkert, Moussa Dembélé, må til undersøkelser etter å ha forlatt banen med smerter i andre omgang onsdag.

– Han var stiv bak på leggen og vi må rett og slett se på det i morgen (torsdag) og de neste dagene. Han har aldri vært i bedre form, så lenge jeg har vært her, i oppkjøringen, så jeg håper at det bare er stivt og at han kommer raskt tilbake, forklarte Rodgers.

Celtic må uansett klare seg uten Jozo Simunovic mot RBK. Midtstopperen fikk direkte rødt kort for faretruende spill mot Alashkert.

Personvernpolicy