Cuadrado ga nummer 7 til Ronaldo med glede

Juan Cuadrado, her i aksjon da Colombia tapte for England i åttedelsfinalen i VM, ser fram til å spille sammen med Cristiano Ronaldo. Foto: Ricardo Mazalan / AP / NTB scanpix
Juan Cuadrado, her i aksjon da Colombia tapte for England i åttedelsfinalen i VM, ser fram til å spille sammen med Cristiano Ronaldo. Foto: Ricardo Mazalan / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Juan Cuadrado, som fram til nå har hatt trøye nummer 7 i Juventus, sier han ikke har noen problemer med å gi nummeret videre til Cristiano Ronaldo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den portugisiske superstjernen sendte sjokkbølger gjennom fotballverdenen da han skrev under på en fireårskontrakt med Serie A-klubben denne uken.

Helt siden han ble hentet fra Sporting Lisboa til Manchester United som 18-åring i 2003, har Ronaldo spilt med nummer 7 på ryggen. Han tjener dessuten gode penger på kleskolleksjon CR7, hvis navn baserer seg nettopp på Ronaldos initialer og draktnummer.

Derfor var det nok ingen stor overraskelse at 33-åringen fikk tildelt nettopp nummer 7 også i Juventus. Midtbanespiller Juan Cuadrado, som dermed mister nummeret sitt, tar ikke det særlig tungt.

– Jeg vet hva tallet betyr for ham og hadde ingen problemer med det, sier colombianeren under en pressekonferanse i landets hovedstad Bogotá. Selv går Cuadrado tilbake til draktnummer 16, som han opprinnelig fikk tildelt da han ankom klubben på lån fra Chelsea i 2015.

Allerede onsdag la han ut et bilde på Instagram der han holder opp en Juventus-drakt med Ronaldos navn og draktnummer 7. Han er mest opptatt av hva portugiseren vil bidra med ute på banen.

– Han vil blir viktig for Juventus med det vinnerinstinktet som han har. Han er en av de beste i verden, slår Cuadrado fast.