Meny

Sky Sports: – Chelsea har sparket Conte

Sky Sports Italia melder at Antonio Conte er sparket som Chelsea-manager. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Antonio Contes tid som Chelsea-manager er over, melder Sky Sports Italia.

Den italienske sportskanalen melder om nyheten på Twitter torsdag. London-klubben har foreløpig ikke ønsket å kommentere saken.

Conte har lenge vært ryktet å miste jobben som følge av forrige sesongs svake resultater i Premier League. Forholdet mellom italieneren og Chelsea-ledelsen skal også det siste året ha surnet markant.

Chelsea har lenge vært på jakt etter Maurizio Sarri som erstatter for Conte. Sarri er fremdeles under kontrakt med Napoli, men Serie A-klubbens president meldte onsdag at Sarri nærmer seg London-klubben. Også midtbanespilleren Jorginho skal være på vei inn portene på Stamford Bridge.

Antonio Conte hadde en fantastisk førstesesong i Chelsea og sikret Premier League-tittelen med seiersrekord i 2017. Han ble godt likt av supporterne for sitt energiske engasjement på sidelinjen.

Sesongen derpå ble av det svakere slaget. Klubben endte på femteplass og havnet følgelig utenfor mesterligaen. Selv om blåtrøyene vant FA-cupen, var det ikke nok til å berge Contes Chelsea-karriere.

Tross troféfangst har det vært uroligheter i klubben med Conte som manager.

Populært