Erlandsens slår tilbake etter LSK-exit

Arne Erlandsen kjenner seg ikke igjen i det bildet mediene ofte gir av ham. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Arne Erlandsen kjenner seg ikke igjen i det bildet mediene ofte gir av ham. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Arne Erlandsen føler seg feil framstilt i mediene. – Jeg går ikke rundt og er sur. Jeg er ikke en sånn person, sier Erlandsen til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trenerveteranen måtte nylig forlate Lillestrøm, en klubb han hadde berget fra nedrykk og sikret cuptriumf.

– Jeg føler at jeg er mye mer ålreit enn det som skrives om meg. Det får jeg ofte beskjed om fra folk utenfra også, at jeg er en veldig hyggelig person. Men jeg blir veldig ofte fremstilt som en fyr som står og kjefter og skriker. Og det er overhodet ikke sånn jeg er, sier Erlandsen.

– Jeg føler rett og slett at ryktet mitt er veldig galt gjennom mediene, forteller 58-åringen.

– Kom bardust på meg

Romerikes Blad, som følger LSK svært tett, skrev at Erlandsens væremåte og vekslende humør var blant årsakene til at han mistet tilliten. Klubblegenden påpeker at han ikke bærer nag til noen i Åråsen-klubben.

– Nei, aldri. Det går ikke an å tenke på den måten. Jeg kan ikke gå rundt og mene at andre tar feil. Det hjelper ingen verdens ting. Jeg har ikke behov for å skylde på noen og må bare ta dette som en lærdom. Men det kom bardust på meg og ble en avslutning som jeg ikke ønsket. Men jeg synes prosessen var ryddig og profesjonell, sier Erlandsen til TV 2.

Lillestrøm ledes inntil videre av assistenten Arild Sundgot. LSK er i alvorlig nedrykksfare etter søndagens tap mot Odd. Det er uklart hvem som erstatter Erlandsen på permanent basis.

Kritisk TV 2-ekspert

TV 2-ekspert Jesper Mathisen var søndag svært kritisk til hvordan LSK-spillerne har respondert etter at Erlandsen ble fjernet som hovedtrener.

– Hvor skuffet er du over Lillestrøm som spillergruppe? Nå har de fjernet Arne Erlandsen, som visstnok har hatt en del misnøye rundt seg i garderoben – i klubben. Han blir fjernet, da må spillerne steppe opp. Da stilles det jo litt andre krav til de. Men det responderer de jo absolutt ikke på. Det de viser i dag, mot et Odd-lag som ikke har vært kjempegode denne sesongen, det er flaut, sa Mathisen ifølge Nettavisen.

Personvernpolicy